Filler

Accommodatie - Hulshorst

Het kampeercentrum in Hulshorst bestaat uit twee tentenkampen en twee kamphuizen. Bij het kamphuis genaamd "De Zandmolen" staan 12 slaaptenten en bij het kamphuis genaamd "Het Beekhuis" staan er 8. De capaciteit is minimaal 20 personen en maximaal 150 personen.

Ieder kamp heeft:

 • Een aantal zeven-persoonsslaaptenten (aantal varieert per kamp) incl.
  • Matrassen
 • Eén eet/recreatie kampschuur incl.
  • Elektra en verlichting
  • Open haard
  • Banken en tafels
  • Borden, bekers en bestek
  • Afwasmaterialen (theedoeken zelf meenemen)
 • Drie stafslaaptenten incl.
  • Elektra en verlichting
  • Eenpersoonsbedden (8 slaapplaatsen)

De toiletten, douches en wasgelegenheden vindt u in het toiletgebouw. 

Naast de Bungeerun bieden wij ook in Hulshorst Camp Support aan. O.a GPS tochten, lasergamen, schermen en handboog schieten. Deze activiteiten kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt.

Kampschuur

geheel vernieuwde accomodatieU heeft tijdens uw verblijf de beschikking over een eigen kamphuis waarin zich de eet/recreatiezaal bevindt. Hier treft u naast de tafels en stoelen een bestekkast aan. Hierin staan borden, bekers en bestek. Bovendien is er al het materiaal dat u nodig heeft voor de afwas en het schoonhouden. De zaal heeft ook een stereo-installatie met cd-speler en een open haard.

Bos/Spelgebied

Binnen ons bos/spelgebied mogen activiteiten en bosspelen gedaan worden die van de paden afwijken. Deze activiteiten mogen de gehele dag tot 24.00 uur in het YMCA bos/spelgebied gedaan worden. Om 24.00 uur dient de activiteit te zijn afgelopen en keert u terug naar uw eigen kampterrein. Droppingen zijn helaas niet toegestaan.

Maaltijden

08.30 uur Ontbijt

Diverse soorten brood, kaas, zoetbeleg, thee, melk en een krant

13.00 uur Lunch

Diverse soorten brood, kaas, vleeswaren en zoet beleg, thee en melk, fruit

18.00 uur Diner

Soep, aardappelen, pasta of rijst, groenten, vlees, toetje 

Wanneer u te weinig heeft kunt u altijd bijhalen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kunt u onbeperkt koffie, thee of limonade halen. 's Avonds is er warme chocolademelk en iets lekkers te krijgen. De keuken sluit om 23.30 uur.

Barbecue

Het is gezellig om met een groep te barbecueën. Indien u in plaats van een warme maaltijd een barbecue wilt houden is dit mogelijk. De extra kosten voor een barbecue kunt u vinden in de prijslijst. U kunt kiezen tussen een standaard barbecue (3 soorten vlees + toebehoren) en een luxe barbecue (6 soorten vlees + toebehoren). Wilt u een barbecue bestellen? Neemt u dan uiterlijk 5 dagen voor aankomst contact met ons op.

Dieet

modern ingerichte keukenWanneer iemand van u groep een voedselallergie of een dieet heeft, laat u ons dit dan uiterlijk 5 dagen voor aankomst aan ons weten. In een enkel geval vragen wij de deelnemer zelf bepaalde moeilijk te verkrijgen artikelen mee te nemen, die wij dan uiteraard vergoeden. Mochten er deelnemers zijn die vanwege geloofsovertuiging geen rund-, kip- of kalkoenvlees mogen eten dan verzorgen wij daarvoor een vegetarische maaltijd. Onze keuken is niet ingericht voor Halal voedselbereiding.

Voor de leiding

Het leiden van een kamp is een intensieve en vermoeiende bezigheid. Daarom proberen wij de leiding wat extra te verwennen. Van 21.00 uur tot 23.30 uur zijn er snacks om weer energie op te doen voor de volgende dag.

Roken en kampvuur

In verband met brandgevaar is het verboden te roken op het gehele terrein, met uitzondering van het betegelde gedeelte voor de kampschuren. Hoewel een kampvuur een bijzonder sfeervol onderdeel is van een kamp, is het houden hiervan niet toegestaan in het dicht beboste gebied van Natuurmonumenten. Hier valt ook onder het stoken van vuurkorven.

Wat moeten de deelnemers meenemen?

Naast genoeg kleding (ook regenkleding) en toiletartikelen dienen de deelnemers mee te nemen:

 • een slaapzak met eventueel een hoeslaken en een hoofdkussen
 • een theedoek voor enige corveewerkzaamheden
 • een zaklantaarn

Toko

Er is ook een kampwinkeltje aanwezig genaamd de toko. Hier wordt o.a. chips, snoep, repen, drinken en ijs verkocht. Het is een vreemde winkel want wij vragen u daar zelf te gaan verkopen. In overleg met de gastheer wordt vastgesteld op welke tijd(en) u dit kunt doen. Vanzelfsprekend maken wij u even wegwijs in de toko. U kunt dan zelf bepalen wat u wel en niet verkoopt bovendien kunt u overmatig snoepen tegengaan.