Als YMCA kampeercentrum mogen we binnen de huidige maatregelen, net als campings en groepsaccommodaties, weer gasten ontvangen. Daarbij houden we ons uiteraard aan de huidige wet ‘tijdelijke maatregelen Covid-19’. Binnen deze wet zijn scholen en jeugdverenigingen t/m 17 jaar samen met hun docenten en/of begeleiders van harte welkom. Met andere groepen, zoals familieweekenden en/of groepen die voornamelijk uit volwassenen bestaan, zullen we in overleg zoeken naar een datum om te verplaatsen of een annulering overleggen.

Vorig jaar hebben we ook een groot gedeelte van de gasten mogen ontvangen. Dit is soepel verlopen. We hebben dus al ervaring met het faciliteren van een verblijf binnen de maatregelen. Uiteraard delen we, voorafgaand aan uw verblijf, met u ons protocol. Dit protocol is gebaseerd op de maatregelen van dat moment.

U bent dus als school of jeugdvereniging van harte welkom! We merken ook dat veel kinderen al uitkijken naar hun kamp! Het is verder ons advies om de persconferenties te blijven volgen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben over uw verblijf mag u natuurlijk altijd even contact opnemen zodat we deze samen kunnen bespreken.