Camp Support

Wij  bieden complete programma’s met uitdagende activiteiten aan, het zogenaamde Camp Support.

Al onze programma’s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met een gedocumenteerd en getoetst veiligheidssysteem. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat wij op een veilige en betrouwbare manier met uw programma om gaan.

De activiteiten zijn goed te combineren in een roulatie systeem, ook met activiteiten die u zelf verzorgd.

onze activiteiten

Arrow Battle

Arrow Battle is een combinatie van intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. In tegenstelling tot paintball levert Arrow Battle geen blauwen plekken op, maar geeft wel dezelfde spelbeleving. Arrow Battle is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’. Het 30 bij 15 meter grote speelveld is verdeeld in twee velden met een ‘safety zone’ in het midden. Maskers op, bogen gespannen en schieten maar!

Outdoor Lasergamen

Outdoor lasergamen is een spannende en uitdagende activiteit voor jong en oud. We spelen verschillende spellen waarbij samenwerken belangrijk is, en plezier voorop staat. Het is een veilige sport omdat er gebruik wordt gemaakt van infra-rood signalen. De lasergame wapens wegen slechts één kilo waardoor ook jongere kinderen hier prima mee kunnen spelen. Aan het einde van elk spel kunnen we een scorelijst laten zien. Deze kunt u ook na de activiteit meenemen.

GPS schatzoeken

Een speurtocht maar dan anders. De deelnemers gaan op zoek naar de schat, die ergens begraven ligt. Ze moeten de weg naar de schat zien te vinden met behulp van een GPS, bij de schat locatie aangekomen moeten ze m.b.v. metaaldetectors de juiste sleutel zien te vinden om de schat te openen.

Handboogschieten

Kruip in de huid van Robin Hood, de deelnemers gaan handboogschieten op onze mobiele boogschietbaan. Wie schiet er in de roos, of kan de meeste ballonnen kapot schieten?