Camp Support

Wij  bieden complete programma’s met uitdagende activiteiten aan, het zogenaamde Camp Support.

Al onze programma’s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met een gedocumenteerd en getoetst veiligheidssysteem. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat wij op een veilige en betrouwbare manier met uw programma om gaan.

De activiteiten zijn goed te combineren in een roulatie systeem, ook met activiteiten die u zelf verzorgd.

Alle activiteiten zijn van april tot oktober op basis van beschikbaarheid te boeken tot 3 weken voor aanvang van uw verblijf.

onze activiteiten

Arrow Battle (Leusden & Hulshorst)

Arrow Battle is een combinatie van intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. In tegenstelling tot paintball levert Arrow Battle geen blauwe plekken op, maar geeft wel dezelfde spelbeleving. Arrow Battle is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’. Het 30 bij 15 meter grote speelveld is verdeeld in twee velden met een ‘safety zone’ in het midden. Maskers op, bogen gespannen en schieten maar!

Outdoor Lasergamen (alle locaties)

Outdoor lasergamen is een spannende en uitdagende activiteit voor jong en oud. We spelen verschillende spellen waarbij samenwerken belangrijk is, en plezier voorop staat. Het is een veilige sport omdat er gebruik wordt gemaakt van infra-rood signalen. De lasergame wapens wegen slechts één kilo waardoor ook jongere kinderen hier prima mee kunnen spelen. 

GPS schatzoeken (Leusden)

Een speurtocht maar dan anders! De deelnemers gaan in een groepje van ongeveer 5 personen met een GPS-apparaatje op zoek naar de juiste route.  Onderweg zijn er puzzels en vragen. Bij juist beantwoorden van deze opdrachten loop je de kortste route. Bij fout beantwoorden loop je iets langer 🙂 

Handboogschieten (Leusden & Hulshorst)

Kruip in de huid van Robin Hood, de deelnemers gaan handboogschieten op onze mobiele boogschietbaan. Wie schiet er in de roos, of kan de meeste ballonnen kapot schieten?