Wie zijn we

Wij zijn YMCA Kampeercentra

Logo_ymcakampeercentra

Altijd al eens lekker luxe willen kamperen en op zoek naar de perfecte plek voor een schoolkamp, een weekendje weg met de vereniging of wilt u uw kind een geweldig zomerkamp laten beleven? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

YMCA Kampeercentra beschikt over een tweetal kampeercentra gelegen in de bossen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een eigen tentenkamp. Daarnaast wordt het eten en drinken compleet voor u verzorgd. Gewoon de hele dag lekker bezig zijn met je groep. Ervaar het gemak van luxe kamperen!

Naast het verhuren van de groepsaccommodaties biedt de YMCA ook verschillende activiteiten aan, tegen een kleine meerprijs. Wij noemen dit Camp Support. Lasergamen, boogschieten en GPS-tochten zijn voorbeelden van activiteiten die onder Camp Support vallen.

Houdt u er niet van om in een tent te slapen?

Dan hebben wij nog een derde locatie genaamd het Boshuis.  U slaapt hier in een groot kamphuis waarbij u beschikt over een compleet ingerichte keuken. Verhuur van deze locatie is op basis van zelfverzorging.

Graag nodigen we u uit om deze schitterende locaties te komen bekijken.

Ons Team

Beheerders
Van links naar rechts: Frits (beheerder Hulshorst), Gerry (Manager), Casper (beheerder Leusden), Jenny-An (beheerder Leusden), Yorick (beheerder Leusden)