Midden op de Veluwe in de bossen bij Hulshorst vindt u de groepsaccommodatie YMCA Hulshorst.

Het kampeercentrum in Hulshorst bestaat uit twee tentenkampen en twee kamphuizen. Bij het kamphuis genaamd “De Zandmolen” staan 12 slaaptenten en bij het kamphuis genaamd “Het Beekhuis” staan er 8.

De capaciteit is minimaal 15 personen en maximaal 150 personen.

YMCA Hulshorst is zeer geschikt voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden, familiefeesten, reünies en cursussen.

Geen zorgen over het inkopen en bereiden van eten, de professionele keukenstaf zorgt voor 3 heerlijke maaltijden per dag. Koffie, thee en limonade haalt u wanneer u dat wilt.

Op het terrein zijn er vele mogelijkheden om de hele dag met de groep bezig te zijn. Ook in de bossen rondom het terrein kunt u terecht voor spelen , spannende tochten en andere activiteiten. Naast de Bungeerun bieden wij in Hulshorst Camp Support aan. O.a  lasergamen en handboog schieten. Deze activiteiten kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt. Harderwijk ligt in de buurt met zijn vele mogelijkheden voor culturele uitstapjes of een bezoek aan het Dolfinarium. In Nunspeet kunt u zwemmen bij het Sportfondsenbad De Brake of naar de Zanderplas bij heel mooi weer. Ook Walibi ligt vlakbij.

Sanitair

De toiletten, douches en wasgelegenheden vindt u tussen de twee huizen. Het sanitair gebouw is in 2020 volledig vernieuwd. Ook is er een mindervalide douche en toilet aanwezig.
Sanitair

Kampschuur

U heeft tijdens uw verblijf de beschikking over een eigen kamphuis waarin zich de eet/recreatiezaal bevindt. Hier treft u naast de tafels en stoelen een bestekkast aan. Hierin staan borden, bekers en bestek. Bovendien is er al het materiaal dat u nodig heeft voor de afwas en het schoonhouden. De zaal heeft ook een stereo-installatie met cd-speler en een open haard
Zandmolen binnen

Toko

Er is ook een kampwinkeltje aanwezig genaamd de toko. Hier wordt o.a. chips, snoep, repen, drinken en ijs verkocht. Het is een vreemde winkel want wij vragen u daar zelf te gaan verkopen. In overleg met de gastheer wordt vastgesteld op welke tijd(en) u dit kunt doen. Vanzelfsprekend maken wij u even wegwijs in de toko. U kunt dan zelf bepalen wat u wel en niet verkoopt bovendien kunt u overmatig snoepen tegengaan.
Toko
Zandmolen binnen

Tenten

Ieder kamp heeft:

 • Een aantal zeven-persoonsslaaptenten (aantal varieert per kamp) incl.
  • Matrassen
 • Eén eet/recreatie kampschuur incl.
  • Elektra en verlichting
  • Open haard
  • Banken en tafels
  • Borden, bekers en bestek
  • Afwasmaterialen (theedoeken zelf meenemen)
 • Drie stafslaaptenten incl.
  • Elektra en verlichting
  • Eenpersoonsbedden (6 slaapplaatsen)

De toiletten, douches en wasgelegenheden vindt u in het toiletgebouw. 

Terrein Beekhuis
Uitgebreide mogelijkheden

Verschillende arrangementen mogelijk

Mail ons voor een vrijblijvende en passende offerte