Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat in Driebergen het Boshuis, een prachtig gelegen groepsaccommodatie. Het Boshuis in Driebergen is een uitstekende locatie voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden, familiefeesten, reünies en cursussen. 

Ruimte en Vrijheid 

De directe omgeving van het Boshuis leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, bosspelen, speurtochten. Ook op cultureel gebied is er in Driebergen en omgeving genoeg te beleven. Denk aan de Piramide van Austerlitz, nationaal militair museum Soesterberg, het Henschotermeer, Fort Rhijnauwen en de kastelenroute bij Langbroek. 

Driebergen heeft een gezellig winkelcentrum, kinderboerderij, kaarsenmakerij, skelterbaan en zwembad met sauna. Ook een bezoek aan de Heidetuin, een fraai aangelegd wandelpark met beekjes, bruggetjes en allerlei soorten heide, is de moeite waard. Wie liever op het terrein van het Boshuis blijft, heeft zowel binnen als buiten veel ruimte en vrijheid. zo zijn er bijvoorbeeld  een airtrampoline, schommel, vuurplaats en voetbaltafel. Het boshuis staat op een groot perceel met veel bomen en struiken. Ook hier dus volop spelmogelijkheden.

Sanitair

De toiletten en douches vind u tussen de slaapzalen en de zaal.

Sanitair

Keuken

In de keuken vindt u alles wat nodig is om een (grote) groep te voorzien van alle maaltijden. Alles is aanwezig, alleen zelf nog even de boodschappen doen. 

Keuken

Slapen

Er zijn twee slaapzalen voorzien van stapelbedden. Beide met hun eigen sanitair.

Slaapzaal
Uitgebreide mogelijkheden

Verschillende arrangementen mogelijk

Mail ons voor een vrijblijvende en passende offerte